Werkzaamheden

U wilt een auto waar u op kunt vertrouwen, altijd en overal. Voorkomen is dan ook beter dan genezen. Door regelmatig onderhoud te laten plegen bij Auto Graveland kunt u nare verrassingen onderweg voorkomen.

APK-keuring
APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een technische controle van de auto waarbij gekeken wordt naar verkeersveiligheid en milieu. U kunt uw auto al tot twee maanden voor uw APK vervaldatum laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt. Op de deze manier bent u zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is. Klik hier om te controleren wanneer uw auto gekeurd dient te worden.

Monteur van Auto Graveland

Onderhoud
Een misverstand is dat een auto met een geldige APK gegarandeerd goed is: een APK is alleen een controle, geen onderhoudsbeurt. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg. Auto Graveland  controleert uw auto volledig bij het uitvoeren van een onderhoudsbeurt.

Is het weer bijna tijd voor de APK-keuring van uw auto of wilt u onderhoud uit laten voeren? Plan vandaag nog online uw afspraak in. 

Airco service
Uw airco heeft onderhoud nodig om zijn werk goed te kunnen blijven doen. Deze beschikt namelijk over filters welke schadelijke stoffen zoals pollen en stofdeeltjes tegenhouden, zodat de lucht in uw auto schoon en fris blijft. Daarom is het verstandig om uw airco regelmatig na te laten kijken. Tijdens de aircoservice kijken we ook naar de temperatuur in uw auto en vullen wij uw airco bij, zodat u daarna weer fris op weg kunt.

Aircoservice Auto Graveland in Putten

Storingsdiagnose
Geeft uw auto een storing aan, maar weet u niet wat er aan de hand is? De monteurs van Auto Graveland lossen het voor u op. Met onze diagnose testapparatuur kunnen wij een diagnose stellen, software updaten, sleutels inlezen, programmeren en modificaties uitvoeren.

Een auto zit tegenwoordig vol met elektronica die storingen automatisch registreert. Als er een lampje brandt op het dashboard, dan is de bijbehorende storing opgeslagen in het geheugen. Brandt er een lampje op uw dashboard? Kom dan vooral snel langs, want doorrijden is vaak niet verstandig. Plan online uw afspraak in of neem contact met ons op.