Onderhoud aan uw auto

De kans dat uw auto gerepareerd moet worden, wordt verkleind wanneer u uw auto regelmatig laat onderhouden. De ANWB raadt dan ook aan uw auto in ieder geval één keer per jaar naar de garage te brengen voor onderhoud. Bij de oudere auto zal het vaker nodig zijn.

Eén ding is in ieder geval zeker en dat is dat elke auto onderhoud nodig heeft om deze in goede staat te houden. Het goed laten onderhouden van uw auto zorgt er ook voor dat u veiliger kunt rijden en minder kans op autopech heeft.

Het heeft ook een omgekeerde werking, want wanneer u uw auto niet goed laat onderhouden vergroot dit de kans op een kettingbeschadiging. Dit betekent dat wanneer uw auto versleten onderdelen heeft, de kans groter wordt op beschadiging van andere onderdelen. Dit leidt tot hoge reparatiekosten die u natuurlijk het liefst wilt voorkomen.

Kom langs voor een afspraak

Wij hebben hebben de vakmensen in huis die precies weten waar en hoe vaak onderhoud aan uw auto nodig is, zodat we dit goed met u kunnen afstemmen. Kom hiervoor gerust langs bij onze garage.

Te laat met uw auto-onderhoud?

Onze monteurs doen ook de nodige reparatie aan uw auto