Auto Graveland

Over ons

Over ons

Auto Graveland is sinds 1991 gevestigd in Putten. In 2000 zijn wij verhuisd naar een nieuw pand aan de Hoge Eng west 46. Eigenaar is Johan Graveland (1967), zijn liefde voor techniek en auto’s begon al op jonge leeftijd. Gelukkig was er in 1991 de ruimte aan huis om een kleine garage te beginnen. Door succes groeide het bedrijf naar een nieuw pand met 3 vaste medewerkers en een mooie receptie. We beschikken over een modern ingerichte werkplaats met 5 hefbruggen en de modernste uitlees apparatuur en gereedschappen. Hierdoor kunnen wij onderhoud aan alle merken en leeftijden uitvoeren.

Auto Graveland heeft een opvallende specialisatie; namelijk in MPV’s, zowel 5- als 7-persoons. Hierdoor zien wij autokopers uit een straal van 100 km ons bezoeken. Er is bewust gekozen voor Duitse en Japanse merken om kwaliteit te garanderen. Steeds meer mensen ontdekken hoe comfortabel een ‘hoge zit’ is;

* Het stapt makkelijk in en uit
* Het is beter voor de rug
* Het is veiliger in het verkeer

De vraag naar 7-persoons groeit omdat deze auto’s bij drie kinderen al interessant zijn. Op lange afstanden is de extra ruimte voor kinderen erg prettig. Kom vrijblijvend langs voor een proefrit in een MPV.

Zoekformulier

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Wij helpen u graag de juiste auto te vinden.
Vul het zoekformulier in en wij nemen contact met u op.Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang 2x per jaar scherpe aanbiedingen.

Recencies

Copyright 2012 Auto Graveland. All rights reserved.
Designed & developed by Goedbedacht Communicatie.